Το Ευρωμεσογειακό Ινστιτούτο Ποιότητας και Ασφάλειας στις Υπηρεσίες Υγείας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει το ΝΕΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ, για την περίοδο Απριλίου- Ιουλίου 2024.

Το Ευρωμεσογειακό Ινστιτούτο Ποιότητας & Ασφάλειας στις Υπηρεσίες Υγείας αποτελεί μια πηγή γνώσης και εξειδικευμένης εκπαίδευσης για τους επαγγελματίες υγείας. Μέσω των εξειδικευμένων σεμιναρίων του προσφέρει μια πλήρη ενημέρωση σε διάφορες θεματικές ενότητες, επιδιώκοντας να αναπτύξει τις δεξιότητες και την εμπειρογνωμοσύνη των συμμετεχόντων.

Το υλικό και το περιεχόμενο των προγραμμάτων του Ευρωμεσογειακού Ινστιτούτου συμμορφώνεται πλήρως με το πρότυπο του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας και βασίζεται σε ευρωπαϊκές κατευθυντήριες οδηγίες, καθώς και σε διεθνή πρωτόκολλα που έχουν επισήμως δημοσιευθεί από διεθνείς οργανισμούς.

Η μακροχρόνια ποιότητα των εκπαιδευτικών σεμιναρίων που παρέχονται από το Ευρωμεσογειακό Ινστιτούτο επιβεβαιώνεται μέσω της ευρείας αποδοχής και
της επιτυχημένης πορείας επαγγελματιών υγείας που έχουν παρακολουθήσει τα εν λόγω προγράμματα.

Σε αυτόν τον κύκλο, προσφέρουμε την ευκαιρία της επαναπιστοποίησης γνώσεων σε όλους όσοι συμμετείχαν στους πρώτους κύκλους στη θεματική ενότητα «Λειτουργία Γραφείου Ποιότητας στις Υπηρεσίες Υγείας – Διενέργεια εσωτερικών επιθεωρήσεων και ποιοτικών ελέγχων στην Υγεία», καθώς μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή και μετά την επιτυχή ολοκλήρωση του διαγωνίσματος πιστοποίησης, να λάβουν εκ νέου το πιστοποιητικό τους.

Παράλληλα, προσφέρουμε νέες εκπαιδευτικές ενότητες:

Το αναλυτικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα επισυνάπτεται στο e-mail και μπορείτε να το βρείτε και στο site του Ινστιτούτου.

Για να δηλώσετε συμμετοχή στα σεμινάρια του Ινστιτούτου, συμπληρώστε τα στοιχεία σας εδώ: https://forms.gle/2Ay4gV8e3kyF2Z3w8 ή επικοινωνήστε μαζί μας στο info@eiqsh.eu

Υπενθυμίζουμε, πως σε όλα τα μέλη του Ινστιτούτου παρέχεται ειδική έκπτωση 20%!

Για την εγγραφή σας ως μέλος, ακολουθήστε τον σύνδεσμο: https://forms.gle/C8mh3peQnC3GXqAD8

 

Για περισσότερες πληροφορίες κατεβάστε το σχετικό αρχείο πατώντας εδώ