Η Νευροχειρουργική Kλινική του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών ενδιαφέρεται να προσλάβει Νευροχειρουργό για κάλυψη έμμισθης θέσης επιμελητού, για 5θήμερη εργασία.

Αφορά σε όλο το εύρος των νευροχειρουργικών παρεμβάσεων, με κύριο κλινικό ενδιαφέρον την χειρουργική των όγκων εγκεφάλου και νωτιαίου μυελού και τα ενδοσκοπικά χειρουργεία των παθήσεων της σπονδυλικού στήλης.

Εξαιρετικό επιστημονικό κλίμα με ακαδημαϊκές προδιαγραφές.

Η κλινική είναι αναγνωρισμένο ινστιτούτο της EORTC ( European Organization of Research and Treatment of Cancer) No 1285. Ο Διευθυντής της Κλινικής είναι επίτροπος στο 15μελές σώμα της χειρουργικής ογκολογίας της ευρωπαϊκής επιτροπής ( Committee of Neurooncological Section of EANS).

Προσφέρεται ανταγωνιστικό πακέτο αποδοχών, προοπτικές εξέλιξης, συμμετοχής σε διεθνείς κλινικές μελέτες και rotation σε νευροχειρουργικές κλινικές της Γερμανίας.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στον Δ/ντή της Νευροχειρουργικής Kλινικής, κο Κωνσταντίνο Γούσια τηλ 6941444732. Αποστολή βιογραφικών σημειωμάτων στο e mail: k.gousias@iatriko.gr

Θα τηρηθεί πλήρη εχεμύθεια και εμπιστευτικότητα κατά την αξιολόγηση των βιογραφικών