Η Careerhelp EU σε συνεργασία με το γραφείο μας στο Λονδίνο αναζητά γιατρούς για την κάλυψη ανοικτών θέσεων στο NHS του Ηνωμένου Βασιλείου και νοσοκομείων της Ιρλανδίας:

  1. Γιατροί σε τμήματα επειγόντων και ατυχημάτων
    σε νοσοκομεία της Ιρλανδίας και του Ηνωμένου Βασιλείου (Registrar, consultant). Οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν έγκυρη εγγραφή GMC ή στο IMC (Ιρλανδίας) με άδεια άσκησης επαγγέλματος και τουλάχιστον 2 χρόνια εμπειρία σε τμήματα επειγόντων. Επιθυμητή εργασιακή εμπειρία 3 ετών ως ειδικοί της γενικής ιατρικής, ορθοπεδικής, χειρουργικής ή και καρδιολογίας. Επιπλέον, υποψήφιοι με εργασιακή εμπειρία στο Ηνωμένο Βασίλειο ή και στην Ιρλανδία και η εγγραφή ως μέλη του MRCEM (Μέλος του Βασιλικού Κολλεγίου Επείγουσας Ιατρικής) θα θεωρηθεί ως πρόσθετο προσόν.
  2. Ψυχίατροι
    σε νοσοκομεία NHS του Ηνωμένου Βασιλείου (Registrar, consultant). Οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν έγκυρη εγγραφή GMC με άδεια άσκησης επαγγέλματος και τουλάχιστον 3 χρόνια εμπειρία ως ψυχίατροι. Θα προτιμηθούν υποψήφιοι με εργασιακή εμπειρία ή και μεταπτυχιακές σπουδές σε κάποιο πανεπιστήμιο στο Ηνωμένο Βασίλειο.

    Εάν ενδιαφέρεστε να εργαστείτε στο Ηνωμένο Βασίλειο ή στην Ιρλανδία ως γιατρός επειγόντων περιστατικών, ψυχίατρος ή ως ιατρικός σύμβουλος στον ειδικό τομέα της ιατρικής σας, στείλτε το βιογραφικό σας στα αγγλικά μέσω e-mail στη διεύθυνση nikosv@careerhelpeu.com.
    Όλες οι παρεχόμενες υπηρεσίες είναι δωρεάν για τους υποψηφίους και για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε επίσης να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 6937 346970 (κος Βλαχόπουλος).