Είμαστε ενθουσιασμένοι να ανακοινώσουμε ότι η Ιατρική Κοινότητα της Γαλλίας έχει ανοίξει θέσεις εργασίας για καρδιολόγους με αποδοχές που κυμαίνονται από 6.000 έως 9.000 ευρώ ανά μήνα! Αναζητούμε προσωπικό για θέσεις εργασίας σε όλη τη γαλλική επικράτεια, οπότε η ευκαιρία αυτή είναι ανοικτή για όλους όσους θέλουν να εργαστούν σε αυτή την υπέροχη χώρα.

Οι υποψήφιοι θα απασχοληθούν σε μια πενθήμερη 8ωρη εργάσιμη ημέρα, από τις 9 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα, με μια ώρα κενό για αξιοποίηση.  Αυτή η θέση προσφέρει την ευκαιρία να έχετε ισορροπία μεταξύ της επαγγελματικής και προσωπικής σας ζωής, ενώ ταυτόχρονα σας παρέχει την ευκαιρία να αναπτύξετε την καριέρα σας ως καρδιολόγος.

Ο Ιατρικός Σύλλογος της Γαλλίας είναι γνωστός για την υψηλή ποιότητα της υγειονομικής περίθαλψης που προσφέρει και την εξαιρετική υποστήριξη που παρέχει στους ιατρούς. Η Γαλλία προσφέρει επίσης μια υπέροχη ποικιλία πολιτισμικών εμπειριών και είναι γνωστή για την εκλεκτική της κουζίνα, τα καλοκαιρινά φεστιβάλ και τον πλούσιο πολιτισμικό της κληροδότημα.

Εάν είστε καρδιολόγος που αναζητά μια ενδιαφέρουσα ευκαιρία στον τομέα της υγείας και είστε έτοιμοι να εξελίξετε την καριέρα σας, τότε αυτή είναι η ευκαιρία σας. Ελάτε στη Γαλλία και εργαστείτε σε ένα περιβάλλον που προσφέρει εξαιρετική ανταμοιβή και επαγγελματική ανάπτυξη.

Αν ενδιαφέρεστε, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες λεπτομέρειες και για να υποβάλετε την αίτησή σας.

Πληροφορίες:

Iasonas MEIDANIS IMEIDANIS@atrixinternational.com