Ένα κέντρο οφθαλμολογίας υψηλού επιπέδου στο Ille de France, αναζητά ταλαντούχους για το κέντρο της. Με μέσο όρο 60 ασθενείς την ημέρα σε κάθε κέντρο, η κλινική δεσμεύεται να παρέχει ποιοτική φροντίδα σε περιοχές που αντιμετωπίζουν προκλήσεις στον τομέα της υγείας και της κοινωνικής πρόνοιας.

Ενσωματωθείτε σε δυναμική και έμπειρη ομάδα:

Εφαρμογή τιμολογίου του τομέα 1, χωρίς υπέρβαση τιμών.

Η Θέση: Ως ιατρός-οφθαλμίατρος στο Ille de France, θα έχετε τα εξής προνόμια:

Προηγμένος Εξοπλισμός: Εργαστείτε με τον πιο προηγμένο εξοπλισμό, συμπεριλαμβανομένων OCT, ψηφιακής ροής φακών, πεδίου όρασης, αυτόματου-αναστολέα, ειδικά διαμορφωμένου χώρου για θεραπείες με ενδοφθαλμικά φάρμακα, topcon.

Εύκολη Πρόσβαση με Αεροπορικές Συνδέσεις

Σας ενημερώνουμε με χαρά ότι η περιοχή των κλινικών μας διαθέτει άμεσες αεροπορικές συνδέσεις με ελληνικές πόλεις, προσφέροντας άνετη και γρήγορη πρόσβαση για όλους τους επαγγελματίες υγείας που ενδιαφέρονται να ενταχθούν στην ομάδα της.

Η ευκολία των αεροπορικών συνδέσεων επιτρέπει την απρόσκοπτη και γρήγορη μετακίνηση από και προς τα κέντρα

Πώς να υποβάλετε αίτηση: Εάν είστε παθιασμένος με την οφθαλμολογία και θέλετε να γίνετε μέλος μιας ομάδας που δίνει προτεραιότητα στην οπτική υγεία και συνεισφέρει στην κάλυψη ιατρικών ελλείψεων, στείλτε το βιογραφικό σας και την επιστολή σας στο [IMEIDANIS@atrixinternational.com]
Ή επικοινωνήστε απευθείας μαζί μου στον παρακάτω αριθμό +33 185 090 956.