Αγαπητοί συνάδελφοι ιατροί,

Με χαρά σας ενημερώνουμε για μια συναρπαστική ευκαιρία που προσφέρεται σε κλινική μας στη νοτιοδυτική Γαλλία. Λόγω εξαιρετικών περιστάσεων, αναζητούμε αυτή τη στιγμή δυναμικούς επαγγελματίες για να αναλάβουν τις θέσεις του επείγοντα ιατρού και του ορθοπεδικού εξειδικευμένου στο χέρι.

Επείγοντα:

Ανταποκρινόμενοι στην αυξανόμενη ζήτηση στην υπηρεσία μας επειγόντων, επιδιώκουμε να ενισχύσουμε την ιατρική μας ομάδα. Παρότι δύο επείγοντες καλύπτουν παρουσία τους μέρα και νύχτα, στοχεύουμε να έχουμε δύο για κάθε περίοδο. Η κλινική μας είναι η μοναδική που παρέχει υπηρεσίες επείγοντος, με περίπου 31.000 ασθενείς ετησίως. Ο ιατρός θα απολαμβάνει χαμηλή φορολογική επιβάρυνση λόγω της τοποθεσίας μας στη συγκεκριμένη ζώνη της Γαλλίας.

Συνθήκες:

 

Ορθοπεδικός Ειδικευμένος στο Χέρι:

Στο πλαίσιο της επέκτασης της υπηρεσίας μας στην ορθοπεδική, ανοίγουμε μια νέα μονάδα που είναι αφιερωμένη στο χέρι. Με ένα κεντρικό τμήμα εξοπλισμένο με 10 αίθουσες, αυτή η ευκαιρία προσφέρει ένα εξαιρετικό δυναμικό για έναν ορθοπεδικό εξειδικευμένο στο χέρι. Η έντονη ζήτηση στην περιοχή καθιστά αυτή τη θέση ιδιαίτερα ελκυστική.

Συνθήκες:

Μη χάσετε αυτή τη μοναδική ευκαιρία να γίνετε μέλος μιας δυναμικής ιατρικής ομάδας στην κλινική μας. Για περαιτέρω πληροφορίες ή για να υποβάλετε αίτηση, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας το συντομότερο.

Ανυπομονούμε να σας καλωσορίσουμε στην ομάδα μας!

Πληροφορίες: 

Iasonas MEIDANIS IMEIDANIS@atrixinternational.com