Πρακτικό Σεμινάριο Διαγνωστικού Μυοσκελετικού Υπερήχου

Tο Ευρωμεσογειακό Ινστιτούτο Ποιότητας & Ασφάλειας στις Υπηρεσίες Υγείας, Avedis Donabedian, φέρνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα το εξειδικευμένο και πρωτοποριακό πρακτικό σεμινάριο Διαγνωστικού Μυοσκελετικού Υπερήχου, με τη συνεργασία του Διεθνή Οργανισμού SonoSkills, Netherlands, με την υποστήριξη του Πανελλήνιου Συλλόγου Αθλητικής Θεραπείας και Αποκατάστασης (ΠΑ.Σ.Α.Θ.Α.).

Το συγκεκριμένο σεμινάριο απευθύνεται σε  επαγγελματίες υγείας που ενδιαφέρονται να μυηθούν στη θεωρητική και πρακτική εφαρμογή καθώς και τις δυνατότητες που παρέχει ο υπέρηχος του μυοσκελετικού συστήματος (MSK Ultrasound). Σε αυτό το μικτού τύπου σεμινάριο (blended-learning) θα καλυφθούν όλες οι σημαντικές διαστάσεις αναφορικά με τον υπέρηχο του μυοσκελετικού συστήματος, αφενός με τη χρήση διαδικτυακής μάθησης (eLearning) με ειδικά διαμορφωμένο οπτικοακουστικό υλικό και αφετέρου μέσα από το διήμερο εντατικό πρακτικό σεμινάριο το οποίο λαμβάνει χώρα σε πραγματικές συνθήκες.

Το πρώτο πρακτικό σεμινάριο με φυσική παρουσία θα πραγματοποιηθεί στις 21 & 22 Νοεμβρίου 2020, στην Αθήνα. Η επίσημη γλώσσα του σεμιναρίου είναι η αγγλική.

Στόχοι Εκπαίδευσης

Το σεμινάριο συνολικά περιλαμβάνει

Ποιος μπορεί να συμμετέχει

Μάθετε περισσότερα