Πρόσκληση σε Ημερίδα
Η κατάσταση της υγείας στην EE.
Ελλάδα: Προφίλ Υγείας 2019

Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε στην ημερίδα που διοργανώνει το Ινστιτούτο Prolepsis στις 28 Ιανουαρίου 2020 και ώρα 10.00 π.μ. στο Κεντρικό Κτήριο του Πανεπιστημίου Αθηνών (Πανεπιστημίου 30, αμφιθέατρο «Άλκης Αργυριάδης), όπου θα παρουσιαστεί με πρωτοβουλία της Ευρωπαϊκής Ένωσης η Έκθεση: «Η κατάσταση της υγείας στην ΕΕ. Ελλάδα: Προφίλ Υγείας 2019».*

 

Την Έκθεση θα παρουσιάσουν εκπρόσωποι της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και του Ευρωπαϊκού Παρατηρητηρίου για τα Συστήματα και τις Πολιτικές Υγείας.

Θα ακολουθήσουν συζήτηση και προτάσεις με συμμετοχή εκπροσώπων της πολιτικής ηγεσίας, της επιστημονικής κοινότητας και της κοινωνίας των πολιτών.

 

Λόγω περιορισμένου αριθμού θέσεων, είναι απαραίτητη η εγγραφή στον σύνδεσμο:  https://stateofhealthgreece.eventcreate.com/

*Τα προφίλ υγείας ανά χώρα παρέχουν μια συνοπτική επισκόπηση της υγείας και των συστημάτων υγείας στην ΕΕ/Ευρωπαϊκό Οικονομικό Χώρο σε συνάρτηση με τις σχετικές πολιτικές. Είναι αποτέλεσμα κοινής προσπάθειας του ΟΟΣΑ και του Ευρωπαϊκού Παρατηρητηρίου για τα Συστήματα και τις Πολιτικές Υγείας, σε συνεργασία με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή.