Αγαπητοί συνεργάτες / Αγαπητοί συνάδελφοι,

 

Θα θέλαμε να σας προσκαλέσουμε στη Λευκάδα, όπου στις 24-26 Μαΐου 2024 θα διεξαχθεί για δεύτερη φορά η πρωτότυπη επιστημονική εκδήλωση, αφιερωμένη στη σύγχρονη καρδιολογική πανδημία, την καρδιακή ανεπάρκεια, με πανελλήνια εμβέλεια αυτή τη φορά. Το συνέδριο αυτό θα έχει τίτλο: “Καρδιακή Ανεπάρκεια: από το Α στο Ω” και πραγματοποιείται από την Καρδιολογική Κλινική του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Καρδιαγγειακής Εκπαίδευσης και Έρευνας.

 

Το επιστημονικό πρόγραμμα του Συνεδρίου επικεντρώνεται σε ειδικά θέματα διάγνωσης και θεραπευτικής προσέγγισης της καρδιακής ανεπάρκειας, που απασχολούν το σύγχρονο καρδιολόγο εντός και εκτός νοσοκομείου. Σκοπός αυτού είναι να αναλυθούν σε βάθος όλες οι ενότητες που ενδιαφέρουν τον Έλληνα γιατρό, να τον φέρουν κοντά στις σύγχρονες εξελίξεις και να τον βοηθήσουν στην καθημερινή κλινική πράξη.

 

Είμαστε βέβαιοι ότι θα στηρίξετε με τη μεγάλη συμμετοχή σας την πρωτοπόρα αυτή επιστημονική διοργάνωση, την οποία πλαισιώνουν διακεκριμένοι συμμετέχοντες από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Με μεγάλη χαρά σας περιμένουμε για ένα ευχάριστο και εποικοδομητικό τριήμερο.

– Για Εγγραφή πιέστε ΕΔΩ 

 Ιωάννης Σκουλαρίγκης 

Καθηγητής Καρδιολογίας Πανεπιστημίου Θεσσαλίας,

Διευθυντής Καρδιολογικής Κλινικής, Π.Γ.Ν. Λάρισας

Γρηγόριος Δ. Γιαμούζης

Αναπληρωτής Καθηγητής Καρδιολογίας Πανεπιστημίου Θεσσαλίας,
Καρδιολογική Κλινική Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας,

τ. Πρόεδρος Ομάδας Εργασίας Καρδιακής Ανεπάρκειας
Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρείας (2020 – 2022)