Η εξυπηρέτηση των μελών και του κοινού, μέσω της γραμματείας του ΙΣΕ πραγματοποιείται μόνο κατόπιν ραντεβού, βάση κρατικών οδηγιών στο πλαίσιο αντιμετώπισης του κορονοϊού  (Covid-19).

Γαζέπη και Πανίδου, Χαλκίδα, 341 00
Fax. +30 2221 081 700
+30 2221 023 125

Οικονομική Προσφορά προγράμματος Ηλεκτρονικής Τιμολόγησης(EVODOCTOR)

Στα πλαίσια της υποχρεωτικότητας της ηλεκτρονικής διαβίβασης των φορολογικών στοιχείων στην ΑΑΔΕ μέσω της πλατφόρμας MyData, η εταιρεία μας επιθυμεί να προσφέρει στα μέλη του συλλόγου σας, το πρόγραμμα Evotech Software Doctor σε προνομιακή τιμή.
Παρότι το πρόγραμμα είναι συνδρομητικό, δεν πρόκειται για μία i cloud εφαρμογή αλλά για ένα πρόγραμμα που εγκαθίσταται σε υπολογιστή και μπορείτε να βρείτε την δωρεάν έκδοση του demo εδώ.
Συνεπώς είναι θεμιτή και μάλιστα προτεινόμενη η εγκατάσταση του σε φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή. Τα τεχνικά χαρακτηριστικά που χρειάζεται ο υπολογιστής για την εύρυθμη λειτουργία του προγράμματος είναι τα εξής: 4 GB RAM και 125GB σκληρό δίσκο.
Το συγκεκριμένο πρόγραμμα δίνει έμφαση στην ασφαλή διαχείριση των ευαίσθητων προσωπικών δεδομένων που διαχειρίζεται ο κλάδος σας, αλλά και στην ταχύτητα ολοκλήρωσης της συναλλαγής με τον ασθενή σας σε λιγότερο από 30”.
Δεν υπάρχουν περιορισμοί στον όγκο δεδομένων ή στον αριθμό πελατών και παραστατικών.
Ακόμη, στόχος μας είναι η γρήγορη και άμεση εξυπηρέτηση των πελατών μας, γι’αυτό προσφέρουμε πολλούς και διαφορετικούς τρόπους υποστήριξης. Υπάρχει γραπτό εγχειρίδιο με αναλυτικές οδηγίες για την εγκατάσταση και τη χρήση του προγράμματος, που παραδίδετε στους πελάτες σε pdf αρχείο. Μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας μέσω email στο support@evotechsoftware.gr ή να καλέσετε στο 2310223621. Σε μερικές περιπτώσεις μπορεί να κριθεί απαραίτητη η απομακρυσμένη διασύνδεση. Τέλος, το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών ετοιμάζει μία σειρά από βίντεο με συνοπτικές οδηγίες και συχνές ερωτήσεις που θα είναι διαθέσιμα μέσω της ιστοσελίδα μας ως μία προσπάθεια να διατηρήσει την ποιότητα των υπηρεσιών μας σε one-to-one costumer services και όχι κάνοντας μαζικές εκπαιδεύσεις.

Η τεχνική υποστήριξη και η εξυπηρέτηση πελατών παρέχεται δωρέαν για όλους τους συνδρομητές μας.
Επιπλέον, η αποστολή του παραστατικού στην πλατφόρμα MyData γίνεται αυτόματα από το πρόγραμμα τη στιγμή που εκδίδετε το παραστατικό. Παρόλαυτα το πρόγραμμα διαθέτει μία λειτουργία ελέγχου, ώστε εάν κάποιο παραστατικό για κάποιο λόγο(π.χ υπερφόρτωση του server της ΜyData ή διακοπή ρεύματος) δεν έχει αποσταλεί επιτυχώς, να “μαζεύει” αυτά τα παραστατικά και με ένα κλικ ο χρήστης να μπορεί να τα αποστείλει μαζικά εκ νέου. Εάν θέλετε να δείτε αναλυτικά το προϊόν μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες εδώ.
Επιπρόσθετα, το γεγονός ότι δεν είναι εφαρμογή i-cloud δίνει την δυνατότητα για offline λειτουργία σε περίπτωση που για κάποιο λόγο δεν έχετε πρόσβαση στο διαδίκτυο, με μόνη υποχρέωση σας να αποστείλετε τα παραστατικά με μία μαζική αποστολή στο τέλος της ημέρας.
Τέλος, τα μέλη σας μπορούν να κατεβάσουν το πρόγραμμα δωρεάν εύκολα και γρήγορα από την επίσημη ιστοσελίδα μας ώστε να το δοκιμάσουν για όσο διάστημα επιθυμούν με περιορισμένη χρήση και χωρίς τη δυνατότητα αποστολής στοιχείων στην MyData. Η αγορά του προγράμματος μπορεί να γίνει μέσω της επίσημης ιστοσελίδα μας, με όλους τους αναγραφόμενους τρόπους και με την χρήση του εκπτωτικού κωδικού ISEVDOC. Παρακαλώ βρείτε επισυναπτόμενη την επίσημη αναλυτική προσφορά της εταιρείας μας.
Λόγω των νέων μέτρων για την πανδημία, η εταιρεία μας έχει θέσει σε καθεστώς τηλε-εργασίας το 90% του προσωπικού, αυτό έχει ως αποτέλεσμα η εξυπηρέτηση πελατών να γίνεται μέσω e-mail ή προκαθορισμένου τηλεφωνικού ραντεβού για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας καθώς το τηλεφωνικό μας κέντρο υπολειτουργεί προσωρινά.
Εάν επιθυμείτε να συνομιλήσετε τηλεφωνικά παρακαλώ ενημερώστε με ποιες ώρες είστε διαθέσιμοι και σε ποιον αριθμό επιθυμείτε να σας καλέσουμε.
Διαφορετικά είμαι διαθέσιμη να σας απαντήσω μέσω e-mail σε οποιαδήποτε απορία.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση, κάνουμε ότι είναι δυνατό ώστε τα νέα δεδομένα να μην επηρεάσουν την ποιότητα των υπηρεσιών μας.

Καλές Γιορτές και καλά Χριστούγεννα με υγεία.
Με εκτίμηση,

Τζίκου Αργυρώ

Τμήμα Πωλήσεων

Software Applications
50 El. Venizelou Str. – 54631 – Thessaloniki – Greece
T: +30 2310 223621

sales@evotechsoftware.gr | www.evotechsoftware.com

Download (PDF, 308KB)