Στα πλαίσια της υποχρεωτικότητας της ηλεκτρονικής διαβίβασης των φορολογικών στοιχείων στην ΑΑΔΕ μέσω της πλατφόρμας MyData, η εταιρεία μας επιθυμεί να παρουσιάσει στα μέλη του Ιατρικού Συλλόγου Εύβοιας το λογισμικό ηλεκτρονικής τιμολόγησης Evotech Software Doctor.

Γι΄ αυτό το σκοπό σας αποστέλλουμε συνημμένα την Οικονομική και Τεχνική Πρόταση της εταιρείας μας.

Τα μέλη του συλλόγου σας μπορούν αρχικώς να λάβουν από την επίσημη ιστοσελίδα μας εύκολα, γρήγορα και εντελώς δωρεάν τη δοκιμαστική έκδοση (demo) της εφαρμογής, με σκοπό να εξοικειωθούν με το περιβάλλον του, για απεριόριστο χρονικό διάστημα. (Δεν εμπεριέχεται η δυνατότητα αποστολής στοιχείων στην MyData).

Μπορείτε να λάβετε το demo του Εvotech Software Doctor εδω.

                                                          

                                                                       Δοκιμαστική Έκδοση

Το Evotech Software δίνει έμφαση στην ασφαλή διαχείριση των ευαίσθητων προσωπικών δεδομένων που διαχειρίζεται ο κλάδος σας και δεν υπάρχουν περιορισμοί στον όγκο δεδομένων ή στον αριθμό πελατών και παραστατικών. Το συγκεκριμένο λογισμικό έχει σχεδιαστεί, κατόπιν εισηγήσεως ιατρικών συμβούλων, με γνώμονα τη μέγιστη δυνατή κάλυψη της ηλεκτρονικής έκδοσης και διαβίβασης των παραστατικών στην πλατφόρμα της ΑΑΔΕ. Ένα από τα κυριότερα πλεονεκτήματα του Εvotech Software Doctor είναι ότι λειτουργεί με τον ΑΜΚΑ, έτσι ώστε να διευκολύνει και προάγει την εύρυθμη λειτουργία του ιατρείου.

Παρότι το λογισμικό είναι συνδρομητικό, δεν πρόκειται για μία απομακρυσμένη εφαρμογή υπολογιστικού νέφους (cloud) αλλά για ένα πρόγραμμα που εγκαθίσταται τοπικά στον υπολογιστή, έτσι παρέχεται η δυνατότητα για offline λειτουργία σε περίπτωση που για κάποιο λόγο δεν έχετε πρόσβαση στο διαδίκτυο, με μόνη υποχρέωση σας να αποστείλετε τα παραστατικά με μία μαζική αποστολή στο τέλος της ημέρας. Συνεπώς, θα ήταν θεμιτή η εγκατάσταση του σε φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή. Τα τεχνικά χαρακτηριστικά που απαιτούνται για την εύρυθμη λειτουργία του προγράμματος είναι τα εξής: 4 GB RAM και 125GB σκληρό δίσκο, προτείνεται λογισμικό Windows 10.

Επιπλέον, η ταχύτητα ολοκλήρωσης της συναλλαγής σας επιτυγχάνεται σε λιγότερο από 30” και η αποστολή του παραστατικού στην πλατφόρμα MyData γίνεται αυτόματα από το πρόγραμμα τη στιγμή που εκδίδεται το παραστατικό. Επιπροσθέτως, το πρόγραμμα διαθέτει μία λειτουργία ελέγχου, ώστε εάν κάποιο παραστατικό για κάποιο λόγο (π.χ υπερφόρτωση του server της ΜyData ή διακοπή ρεύματος) δεν έχει αποσταλεί επιτυχώς, να συλλέγει αυτά τα παραστατικά και με ένα κλικ ο χρήστης να μπορεί να τα αποστείλει μαζικά εκ νέου.

Λαμβάνοντας λοιπόν υπόψη τις συνέπειες που έχουν επιφέρει στην αγορά τα περιοριστικά μέτρα του COVID-19 και για την ενίσχυση του ιατρικού κλάδου ως προς την ανταπόκρισή του στις απαιτήσεις της ΑΑΔΕ για την ηλεκτρονική διαβίβαση των παραστατικών στην πλατφόρμα myDATA, η εταιρεία μας προσφέρει δωρεάν χρήση της εφαρμογής ηλεκτρονικής τιμολόγησης Evotech Software Doctor για ένα έτος, για όσα μέλη του συλλόγου σας ενεργοποιήσουν την εφαρμογή μας μέχρι 31/03/2022, χρησιμοποιώντας τον κωδικό PROMO2022.

Λεπτομέρειες της προσφοράς μας και των παροχών προς τα μέλη σας μπορείτε να βρείτε στην επισυναπτόμενη προσφορά μας

Η ανανέωση της συνδρομής ή η προμήθεια της σχετικής άδειας ενεργοποίησης μπορεί να πραγματοποιηθεί με τη χρήση του κωδικού ISEVDOC, ο οποίος έχει εκδοθεί αποκλειστικά για τα μέλη του συλλόγου σας. Για την αποστολή της σχετικής άδειας χρήσης του προϊόντος, παρακαλούμε να συνδεθείτε εδώ, να επιλέξετε ΑΓΟΡΑ, να συμπληρώσετε τα στοιχεία σας και να παραγγείλετε τον αριθμό των πακέτων που ενδιαφέρεστε να εγκαταστήσετε, χρησιμοποιώντας τον κωδικό έκπτωσης στο πεδίο “ΚΟΥΠΟΝΙΑ/ΔΩΡΟΕΠΙΤΑΓΕΣ/ΠΟΝΤΟΙ ΑΝΤΑΜΟΙΒΗΣ”.

Αντικειμενικός στόχος της εταιρείας μας είναι η άμεση και προσωποποιημένη εξυπηρέτηση των ιατρών, για την ομαλότερη και καλύτερη συμμόρφωση με τις απαιτήσεις της ΑΑΔΕ. Για το λόγο αυτό έχουμε επενδύουμε συνεχώς στην ολοκληρωμένη υποστήριξη των χρηστών κάθε εφαρμογής, η οποία περιλαμβάνει πολλαπλά κανάλια επικοινωνίας με την Τεχνική μας Υποστήριξη και την Εξυπηρέτηση Πελατών. Οι εξειδικευμένοι σύμβουλοι και η ομάδα τεχνικής υποστήριξης της εταιρείας μας, βρίσκονται στη διάθεση των μελών σας, για την ενημέρωση και την καθοδήγησή τους.

Προσδοκώντας σε μια εποικοδομητική συνεργασία με τον σύλλογό σας, παρακαλούμε να ενημερώσετε τα μέλη σας, για την ανωτέρω προσφορά, προωθώντας τον εκπτωτικό κωδικό της ΔΩΡΕΑΝ χρήσης.(Παρακαλώ βρείτε επισυναπτόμενο το κουπόνι)

Προσοχή! Το παρόν e-mail δεν επιτρέπεται να αναρτηθεί δημοσίως καθώς εμπεριέχει τον εκπτωτικό κωδικό του συλλόγου, ο οποίος είναι εμπιστευτικός και αφορά αποκλειστικά τα εγγεγραμμένα μέλη του συλλόγου, συνεπώς επιτρέπεται μόνο η προώθηση. Στην περίπτωση που επιθυμείτε να αναρτήσετε δημοσίως την προσφορά μας μπορείτε να δημοσιοποιήσετε τα επισυναπτόμενα αρχεία, τα οποία αποτελούν έγκυρες προσφορές.

Σας ευχαριστούμε και παραμένουμε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε περαιτέρω διευκρίνηση.

Τμήμα Πωλήσεων

Software Applications
50 El. Venizelou Str. – 54631 – Thessaloniki – Greece
T: +30 2310 223621 , M :+30 694 580 6751

sales@evotechsoftware.gr | www.evotechsoftware.com