Η εξυπηρέτηση των μελών και του κοινού, μέσω της γραμματείας του ΙΣΕ πραγματοποιείται μόνο κατόπιν ραντεβού, βάση κρατικών οδηγιών στο πλαίσιο αντιμετώπισης του κορονοϊού  (Covid-19).

Γαζέπη και Πανίδου, Χαλκίδα, 341 00
Fax. +30 2221 081 700
+30 2221 023 125

Ενημέρωση μελών Συλλόγου για την εφαρμογή MEDISTO και το νέο πρόσθετο αποδείξεων

Με το παρόν θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για την εφαρμογή της εταιρίας μας MEDISTO, για γρήγορη ηλεκτρονική συνταγογράφηση των ιατρών. Πολλά μέλη είναι ήδη πελάτες μας.

Η αφορμή της επικοινωνίας μας είναι το νέο πρόσθετο αποδείξεων του MEDISTO.

Από 1/1/2021 θα είναι υποχρεωτική η έκδοση αποδείξεων μέσω υπολογιστή και αυτόματη real-time αποστολή τους στην ΑΑΔΕ.

Για να μπορείτε να ετοιμάζετε αυτόματα αυτές τις αποδείξεις, αλλά και κάποια τιμολόγια που μπορεί να εκδίδετε προς εταιρίες ή τον ΕΟΠΥΥ, συνεργαζόμαστε με την εταιρία Medigram, και προσθέσαμε στο MEDISTO, μηχανισμό έκδοσης αποδείξεων.

Το πλεονέκτημα μας είναι ότι τα στοιχεία του πελάτη – ασθενή προ συμπληρώνονται στην απόδειξη και έτσι ο χρόνος έκδοσης μειώνεται. Επίσης σας προσφέρουμε και διαδικτυακό τόπο ανεξάρτητο της εφαρμογής για να μπορείτε να παρακολουθείτε από παντού τις αποδείξεις σας ή να εκδίδεται αποδείξεις και τιμολόγια.

Δείτε το video μας για το πώς λειτουργεί η έκδοση αποδείξεων στο MEDISTO: https://www.youtube.com/watch?v=52S5PGwqg-U

Το κόστος για την απόκτηση του πρόσθετου για όσους ήδη έχουν την εφαρμογή MEDISTO είναι 150€ και η ανανέωση του πρόσθετου είναι επιπλέον 50€ στην τιμή ανανέωσης του MEDISTO όποτε αυτή θα γίνει.

Όσοι ιατροί μέλη του Συλλόγου, δεν έχουν την εφαρμογή μας, τους προσφέρουμε το MEDISTO για ένα έτος με 150€ (από 350€) και το πρόσθετο αποδείξεων με 100€ από 150€ (τελικές τιμές).

Η ανανέωση άδειας ανά έτος θα κοστίζει 150€.

Περισσότερα για τις δυνατότητες της εφαρμογής δείτε στο site: www.medisto.gr