Δελτίο τύπου για την προκήρυξη εισαγωγής νέων φοιτητριών και φοιτητών για το ακαδημαϊκό έτος 2019-2020

Προκήρυξη νέων θέσεων MBA στο ΕΚΠΑ

Το μεταπτυχιακό πρόγραμμα που εξελίσσει τους αποφοίτους του σε ηγετικά στελέχη στον τομέα των επιχειρήσεων και των οργανισμών.

Νέες θέσεις προκηρύχθηκαν για το ακαδημαϊκό έτος 2018-2019, για φοιτητές και φοιτήτριες στο Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών «Διοίκηση Οικονομικών Μονάδων (University of Athens MBA – UoA MBA).

Πρόκειται για ένα μεταπτυχιακό πρόγραμμα που προσφέρεται από το τμήμα Οικονομικών Επιστημών και το τμήμα Πολιτικής Επιστήμης και Δημόσιας Διοίκησης του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Αντικείμενο του συγκεκριμένου μάστερ είναι η εκπαίδευση επιστημόνων στη Διοίκηση Επιχειρήσεων και Οργανισμών από επιστημονικής πλευράς, ενώ, στοχεύει στην ανάπτυξη της κουλτούρας και δεξιοτήτων που απαιτούνται για να εξελιχθούν οι απόφοιτοι σε ηγετικά στελέχη επιχειρήσεων και των οργανισμών.

ΣΤΟΧΟΣ Η ΝΕΑ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΗ ΓΕΝΙΑ ΣΤΕΛΕΧΩΝ

Αναπτύσσοντας στρατηγική σκέψη και κριτικό πνεύμα, το MBA πρόγραμμα του ΕΚΠΑ στοχεύει στο να δημιουργήσει μια νέα γενιά διευθυντικών στελεχών, ικανών να αναλύουν τις εταιρικές προκλήσεις και ευκαιρίες και συγχρόνως να διαμορφώνουν και να υλοποιούν καινοτόμες και αποτελεσματικές επιχειρηματικές πολιτικές και στρατηγικές σ’ ένα συνεχώς μεταβαλλόμενο περιβάλλον.

ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΕΙΔΙΚΕΥΣΕΙΣ

Το ΠΜΣ «Διοίκηση Οικονομικών Μονάδων» προσφέρει τρεις ειδικεύσεις και δέχεται μέχρι 90 άτομα ανά ειδίκευση:

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΙΤΗΣΕΙΣ

Όπως ανακοίνωσε το ΕΚΠΑ η περίοδος υποβολής αιτήσεων στο Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών στη “Διοίκηση Οικονομικών Μονάδων” λήγει την 7η Ιουνίου 2019, ενώ η απονομή του Διπλώματος Μεταπτυχιακών Σπουδών (ΔΜΣ) απαιτεί την επιτυχή παρακολούθηση δέκα έξι μαθημάτων και την εκπόνηση Διπλωματικής Εργασίας.

Οι ολοκληρωμένες υποψηφιότητες βάσει των απαιτούμενων δικαιολογητικών θα ενταχθούν σε διαδικασία προεπιλογής πριν την ημερομηνία λήξης των αιτήσεων.

Οι υποψήφιοι φοιτητές και φοιτήτριες μπορούν να υποβάλουν αίτηση στην ιστοσελίδα http://www.mba.econ.uoa.gr/aitiseis/aitisi-eggrafis/

Αναλυτικές πληροφορίες παρουσιάζονται στην ιστοσελίδα του ΠΜΣ:  http://www.mba.econ.uoa.gr/.

GDE Error: Requested URL is invalid