Ενημερωτικό μήνυμα (ενδιαφέρει όσους ασχολούνται/ενδιαφέρονται για πεδία που έχουν σχέση με Διοίκηση, Οικονομικά, Νομική/Δίκαιο,  Χρηματοοικονομική, Διοίκηση Υγείας, Εκπαιδευτική Διοίκηση)

Αν επιθυμείς να ακολουθήσεις τις ευέλικτες εξ αποστάσεως σπουδές και αν αναζητάς την ποιότητα, την εξειδίκευση και την εμπειρία από ένα πανεπιστημιακό ίδρυμα, τότε το Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου (ΑΠΚΥ) είναι η σωστή επιλογή!

Το ΑΠΚΥ είναι δημόσιο πανεπιστημιακό ίδρυμα της Κύπρου. Είναι το πρώτο και μοναδικό στην Κύπρο που εφαρμόζει αποκλειστικά την ανοικτή και εξ αποστάσεως μεθοδολογία φοίτησης. Έτσι, ο φοιτητής μπορεί να σπουδάζει από τον δικό του χώρο, στον δικό του χρόνο, ακολουθώντας τον δικό του ρυθμό.

Το Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου δέχεται αιτήσεις για το ακαδημαϊκό έτος 2024-2025 (με έναρξη φοίτησης τον Σεπτέμβριο) μέχρι και τις 14 Ιουνίου. Οι αιτήσεις συμπληρώνονται και υποβάλλονται μόνο ηλεκτρονικά, μέσω της ιστοσελίδας του Πανεπιστημίου: www.ouc.ac.cy (ή επιλέγοντας: ΕΔΩ).

Προσφέρονται 4 Πτυχιακά και 20 Μεταπτυχιακά καθώς και Αυτοτελείς Θεματικές Ενότητες.

Ειδικά στις Οικονομικές Επιστήμες & τη Διοίκηση, το ΑΠΚΥ προσφέρει τα ακόλουθα πολύ αξιόλογα, ποιοτικά, αναγνωρισμένα Προγράμματα Σπουδών:

Πτυχία

Μεταπτυχιακά (επιπέδου μάστερ)

Λαμβάνοντας υπόψη τα κοινωνικοοικονομικά δεδομένα της εποχής, το Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου έχει λάβει αποφάσεις για παραχώρηση οικονομικών ελαφρύνσεων, σε περιπτώσεις :

Η σχετική πληροφόρηση και οι προϋποθέσεις υπάρχουν στην ιστοσελίδα μας, στον ακόλουθο ηλεκτρονικό σύνδεσμο: https://www.ouc.ac.cy/index.php/el/prospective/prospective-cost

Για Αιτήσεις και Αναλυτική Πληροφόρηση πατήστε εδώ