Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι την Πέμπτη 14 Απριλίου 2022 από τις 4.30 μμ έως τις 6.30 μμ και υπό την αιγίδα της Ελληνικής Εταιρείας Εντατικής Θεραπείας (ΕΕΕΘ), θα λάβει χώρα διαδικτυακά μια ζωντανή, διαδραστική και κυρίως εκπαιδευτική παρουσίαση δύο ενδιαφερόντων ιατρικών περιστατικών με τίτλο
“ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΠΑΡΑΚΑΛΩ; 
 
– Ασθενής 28 ετών με πυρετό, εμέτους, διάρροιες και απώλεια βάρους
– Ασθενής 18 ετών, με θετικό PCR test για COVID-19, σε κωματώδη κατάσταση με σπασμούς και πυρετό”
Οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα κατά τη διάρκεια της παρουσίασης να κάνουν ερωτήσεις, να συμμετέχουν στην διαφορική διάγνωση, στην εξέλιξη του περιστατικού και στη θεραπεία.
Στο τέλος της παρουσίασης και μετά την αποκάλυψη της διάγνωσης, θα παρουσιαστεί και η ανασκόπηση της σχετικής βιβλιογραφίας.
Η παρουσίαση απευθύνεται σε όλους τους ιατρούς και νοσηλευτές.
Συμμετοχή μπορεί να δηλωθεί
1. Στο Facebook Event της παρουσίασης
2. Με απευθείας επίσκεψη στο παρακάτω λινκ την ημέρα και ώρα της παρουσίασης
Η συμμετοχή είναι ΔΩΡΕΑΝ.
Η παρουσίαση γίνεται στα πλαίσια των μαθημάτων που οργανώνει ο κ. Αθανάσιος Πρεκατές, πνευμονολόγος – εντατικολόγος, συντονιστής Διευθυντής της Μονάδος Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) του Τζάνειου Νοσοκομείου Αθηνών υπό την αιγίδα της Ελληνικής Εταιρείας Εντατικής Θεραπείας (ΕΕΕΘ).
Τα περιστατικά θα παρουσιάσουν η
1. Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου “Γεώργιος Γεννηματάς” υπό την διεύθυνση του κ. Αλέξανδρου Καλογερομήτρου
2. Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) του Τζάνειου Νοσοκομείου υπό την διεύθυνση του κ. Αθανάσιου Πρεκατέ

Εκ μέρους της ΕΕΕΘ