Καλημέρα σας
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι υπό την αιγίδα και της Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρείας διοργανώνουμε το Webinar/κλινικό φροντιστήριο με θέμα:
ΘΩΡΑΚΙΚΟ ΑΛΓΟΣ ΜΕ ΕΜΦΑΣΗ ΣΤΟ ΕΜΦΡΑΓΜΑ ΜΥΟΚΑΡΔΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΗ-ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΟ ΕΝ ΜΕΣΩ COVID-19
 
Το Σάββατο, 12 Φεβρουαρίου 2022 και μεταξύ 6 μμ – 9 μμ. Η συμμετοχή είναι ΔΩΡΕΑΝ. Απευθύνεται σε όλους τους ιατρούς, νοσηλευτές και προσωπικό του ΕΚΑΒ που βλέπουν ασθενείς με θωρακικό άλγος, με ή χωρίς COVID σε όλα τα επίπεδα παροχής υγείας.
Όπως υπονοεί και ο όρος “φροντιστήριο”, το όλο Webinar θα είναι με μορφή παρουσίασης και συζήτησης περιστατικών με ζωντανή συμμετοχή του κοινού μέσω του YouTube chat. Θα γίνει ιδιαίτερη αναφορά στις ιδιαιτερότητες των ασθενών με θωρακικό άλγος και COVID.
Θα χρησιμοποιηθούν εποπτικά υλικά όπως φωτογραφίες, βίντεο, και ιδιαίτερα πολλά ΗΚΓ πάντοτε μέσα στα κλινικά σενάρια. Σε μερικά περιστατικά θα προστεθεί και simulated ασθενής.
Οι ομιλητές είναι οι Γεώργιος Ντάγκας (καθηγητής καρδιολογίας στο νοσοκομείο Mount Sinai της Νέας Υόρκης), Ιωάννης Βογιατζής (Συντονιστής Διευθυντής της Καρδιολογικής Κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου Βέροιας), Αντώνης Σαμαράς (Υπεύθυνος του αιμοδυναμικού εργαστηρίου του ΓΝ Βέροιας) και Παύλος Ροδίτης, επιμελητής της Καρδιολογικής Κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου Κοζάνης. Όλοι τους με μεγάλη κλινική εμπειρία και γνώση.
Το Webinar επίσης θα παρακολουθήσουν ζωντανά μαζί μας δύο νεαροί αγροτικοί ιατροί και οι οποίοι θα μας περιγράψουν την σχετική με το θέμα εμπειρία τους από τους Φούρνους Ικαρίας όπου κάνουν την Υπηρεσία τους!
Χαιρετισμούς θα απευθύνουν στην αρχή του Webinar η αναπληρώτρια Υπουργός Υγείας κ. Γκάγκα, ο πρόεδρος του Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου κ. Εξαδάκτυλος και ο πρόεδρος της Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρείας κ. Κανακάκης
Για όσους έχουν Facebook, το link του Facebook Event στο οποίο μπορεί να δηλωθεί δωρεάν συμμετοχή είναι το https://www.facebook.com/events/1064374004403179 
Όσοι δεν έχουν Facebook, πληροφορίες για την δυνατότητα παρακολούθησης στο YouTube, περισσότερες πληροφορίες για την θεματολογία, διοργάνωση και τους ομιλητές αλλά και μερικά περιστατικά μπορούν να τα βρουν στην ιστοσελίδα του Webinar εδώ
https://medicalwebinars.blogspot.com/2022/01/emfragma-gia-ton-mi-kardiologo.html 
Σας παρακαλούμε εάν είναι δυνατόν να ενημερώσετε τα μέλη σας
Η διοργάνωση τελεί υπό την αιγίδα των παρακάτω