Χαιρετισμός προέδρων

Αγαπητοί μας φίλοι και συνάδελφοι,

Η Εταιρεία Συνεχιζόμενης Εκπαίδευσης στην Παιδιατρική σε συνεργασία με την Παιδιατρική Metropolitan συνδιοργανώνουν το 5ο Σεμινάριο Παιδιατρικής το Σάββατο 09 Οκτωβρίου 2021 στο ξενοδοχείο Divani Caravel με βασικό στόχο την ενημέρωσή σας για τις πιο πρόσφατες εξελίξεις της επιστήμης μας.

Η θεματολογία του Σεμιναρίου μας είναι, όπως θα διαπιστώσετε, πλούσια και ποικίλη. Ακόμη, οι Ομιλητές που έχουν επιλεγεί είναι έμπειροι και άριστοι.

Από όλα τα μέλη της Παιδιατρικής Metropolitan και το Δ.Σ. της Εταιρείας Συνεχιζόμενης Εκπαίδευσης στην Παιδιατρική σας καλωσορίζουμε στο 5ο Σεμινάριό μας, ευχόμενοι να ωφεληθείτε επιστημονικά, να συναντηθείτε με παλιούς φίλους και συναδέλφους και να απολαύσετε ένα ήρεμο, ευχάριστο και δημιουργικό Σάββατο.

Δημήτρης Καφετζής                    Γεώργιος Τσόλας
Ομότιμος Καθηγητής ΕΚΠΑ          Διευθυντής Παιδιατρικής Metropolitan

Γενικές πληροφορίες

Το 5ο Μετεκπαιδευτικό Σεμινάριο Παιδιατρικής θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα στις 09 Οκτωβρίου 2021, στο Ξενοδοχείο Divani Caravel. Με απόλυτη αίσθηση ευθύνης απέναντι σε συναδέλφους και συνεργάτες και σύμφωνα πάντα με τις συστάσεις της Ελληνικής Πολιτείας, το Σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί υβριδικά, δηλαδή με φυσική παρουσία τηρώντας όλα τα ισχύοντα Υγειονομικά Πρωτόκολλα και ταυτόχρονη διαδικτυακή μετάδοση για τους εγγεγραμμένους συνέδρους που θα επιλέξουν να παρακολουθήσουν το Σεμινάριο από το χώρο τους.

Η Οργανωτική Επιτροπή προσκαλεί τους συναδέλφους να προσέλθουν με φυσική παρουσία, τηρώντας τα σχετικά πρωτόκολλα, προκειμένου να γίνει εποικοδομητικός διάλογος και συζήτηση στα θέματα που θα παρουσιαστούν στο Σεμινάριο.

Για να δείτε το επιστημονικό πρόγραμμα του Σεμιναρίου παρακαλούμε πατήστε εδω.

Για να εγγραφείτε πατήστε εδώ