ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε στο 17ο Σεμινάριο Κολποσκόπησης & Παθολογίας Τραχήλου το οποίο θα πραγματοποιηθεί φέτος αποκλειστικά στο ΙΑΣΩ, την Παρασκευή 21 & Σάββατο 22 Ιουνίου 2019.

Το σεμινάριο θα είναι καθαρά Εκπαιδευτικό και θα αφορά έναν αυστηρά περιορισμένο αριθμό συμμετοχών (100) με σκοπό τη βελτίωση της ποιότητας εκπαίδευσης σε θεωρητικό και πρακτικό επίπεδο.

Το αναθεωρημένο πρόγραμμα πληροί τις προϋποθέσεις εκπαίδευσης στην Κολποσκόπηση της Ευρωπαϊκής Εταιρείας Κολποσκόπησης (European Federation for Colposcopy), διαρκεί 2 ημέρες και περιλαμβάνει 5 εκπαιδευτικές ενότητες, 3 θεωρητικές και 2 πρακτικές.

Οι Θεωρητικές ενότητες αφορούν την Κολποσκόπηση, την Αντιμετώπιση και τη Θεραπεία των τραχηλικών ενδοεπιθηλιακών αλλοιώσεων του τραχήλου (CIN), του κόλπου (VaIN) και του αϊδίου (VIN).

Οι δύο πρακτικές ενότητες περιλαμβάνουν αναγνώριση κολποσκοπικών εικόνων, παρουσίαση κλινικών περιστατικών και πρακτικές ασκήσεις θεραπείας (Hands – On) σε ειδικά εκπαιδευτικά προπλάσματα.

Όπως κάθε χρόνο έγκριτοι Έλληνες και ξένοι εκπαιδευτές θα πλαισιώσουν αυτή την εκδήλωση. Η επιτυχία του Σεμιναρίου εξαρτάται από την δική σας ενεργό συμμετοχή, στην οποία προσβλέπουμε κάθε χρόνο.

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς,

Εμμανουήλ Διακομανώλης
Καθηγητής Μαιευτικής &
Γυναικολογίας Ε.Κ.Π.Α.
Past President of European
Federation for Colposcopy (EFC)

Αλέξανδρος Ροδολάκης
Καθηγητής Γυναικολογικής
Ογκολογίας Ε.Κ.Π.Α.
Πρόεδρος Ελληνικής Εταιρείας
Γυναικολογικής Ογκολογίας

Μάθετε περισσότερα