Αγαπητοί συνάδελφοι,

Με αφορμή τα 10 χρόνια επιτυχούς λειτουργίας της Ενώσεως Ελευθεροεπαγγελματιών Καρδιολόγων Ελλάδος, η οργανωτική επιτροπή σας προσκαλεί με ιδιαίτερη τιμή και χαρά, να συμμετέχετε στις εργασίες του 6ου Επετειακoύ Πανελλήνιου Συνεδρίου της Ενώσεως που θα πραγματοποιηθούν στο Ξενοδοχείο Limneon στην Καστοριά στις 05 – 07 Απριλίου 2019.

Η δύσκολη εποχή που διανύουμε με τις μεταρρυθμίσεις στην ΠΦΥ, ερήμην των Ιατρών, καθιστά το 6ο Επετειακό Συνέδριο της Ενώσεως Ελευθεροεπαγγελματιών Καρδιολόγων Ελλάδος κομβικό για θέματα που πρέπει να συζητηθούν και που αφορούν τον σύγχρονο καρδιολόγο και την επαγγελματική του επιβίωση μέσα στα ταχύτατα μεταβαλλόμενα θεσμικά πλαίσια, τις εξελίξεις στην υγεία, την οικονομία και την πληροφορική στην ηλεκτρονική συνταγογράφηση. Η συμμετοχή όλων μας, είναι απαραίτητη για να ενημερωθούμε και να αποφασίσουμε το μέλλον μας.

Τα προηγούμενα συνέδρια, στέφθηκαν με απόλυτη επιτυχία και το Πανελλήνιο αυτό συνέδριο έχει καταφέρει να καθιερωθεί και να αποτελεί θεσμό στον χώρο των Καρδιολόγων.

Σας περιμένουμε όλους, για να ισχυροποιήσουμε τη φωνή μας και την Ένωσή μας.

Με θερμούς χαιρετισμούς,
Φ.Ν. Πατσουράκος Καρδιολόγος – Αρχίατρος ε.α
Πρόεδρος Ελευθ/τιων Καρδιολόγων Ελλάδος (ΕΕΚΕ)
Παν. Ομοσπ. Σωματείων Κλινικοεργαστηριακών Ειδικοτήτων (ΠΟΣΚΕ)
Α’ Αντιπρόεδρος Ι.Σ.Α

Download (PDF, 823KB)