Αγαπητοί κυρίες και κύριοι Συνάδελφοι,

όπως σας έχω ήδη ενημερώσει με προηγούμενη επιστολή μου για τρίτη συνεχή χρονιά θα διεξαχθεί στην Αλεξανδρούπολη στις 31 Μαΐου – 1 Ιουνίου 2019 το 3ο Σεμινάριο Μικροχειρουργικής της Πανεπιστημιακής Κλινικής Πλαστικής Χειρουργικής του Δ.Π.Θ., στο Αμφιθέατρο του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου.

Στην προσπάθειά μας να διοργανώσουμε και πάλι ένα υψηλού επιπέδου Σεμινάριο, με μεγάλο Επιστημονικό ενδιαφέρον το Επιστημονικό πρόγραμμα, θα περιλαμβάνει ομιλίες Καθηγητών του Δ.Π.Θ. καθώς και διαλέξεις προσκεκλημένων μας από όλη Ελλάδα, που θα καλύψουν ένα ευρύ φάσμα από το αντικείμενο της Μικροχειρουργικής.

Επίσης κατά τη διάρκεια του Σεμιναρίου θα χουμε τη τιμή και χαρά να τιμήσουμε τον Καθηγητή Ορθοπαιδικής του Πανεπιστημίου Αθηνών Παναγιώτη Ν. Σουκάκο, πρωτοπόρο της Μικροχειρουργικής στην Ελλάδα, για το διαχρονικό του έργο, τόσο κλινικό, όσο και επιστημονικό αλλά και εκπαιδευτικό!

Σας υπενθυμίζω ότι για τη συμμετοχή σας στο Σεμινάριο θα χορηγηθούν 10 (δέκα) Μονάδες Συνεχιζόμενης Ιατρικής Εκπαίδευσης από τον Π.Ι.Σ..

Η παρουσία σας θα αποτελέσει μεγάλη τιμή για όλους εμάς. Συνημμένα μπορείτε να βρείτε και το πρόγραμμα του Σεμιναρίου μας.

Με ιδιαίτερη εκτίμηση,

Νίκος Παπαδόπουλος

GDE Error: Requested URL is invalid