Αξιότιμοι κύριοι και κυρίες καλησπέρα,

     Ήμαστε στην ευχάριστη θέση, μετά την πολύ πετυχημένη 1η Πανελλήνια Ιατρική Συνάντηση, να σας ενημερώσουμε για τη διεξαγωγή του Πανελλήνιου Συνεδρίου της Κεντρικής Κλινικής Αθηνών με θέμα:

“2η Πανελλήνια Ιατρική Συνάντηση: Σύγχρονες Θεραπευτικές & Επεμβατικές μέθοδοι. Προσεγγίσεις και Προοπτικές” το οποίο θα διεξαχθεί 21 – 23 Σεπτεμβρίου 2018 στην Αθήνα, στο ξενοδοχείο Divani Caravel.

     Γνωρίζοντας ότι το συγκεκριμένο Συνέδριο το οποίο διεξήχθη πέρυσι για πρώτη φορά και στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, κορυφαίοι Έλληνες και ξένοι επιστήμονες θα παρουσιάσουν τις τελευταίες εξελίξεις σε όλο το φάσμα της σύγχρονης ιατρικής, ενώ παράλληλα θα υπάρχουν μεταδόσεις πρωτοποριακών επεμβάσεων που διενεργούνται στο νοσοκομείο,  θα θέλαμε να σας ζητήσουμε να στηρίξετε ενεργά και φέτος την προσπάθεια αυτή.

     Οι κυριότεροι τομείς που θα παρουσιαστούν αναλυτικά αφορούν στις ειδικότητες:  Ορθοπαιδική, Γενική Χειρουργική, Χειρουργική Ενδοκρινών Αδένων, Αγγειοχειρουργική, Νευροχειρουργική, Πλαστική & Επανορθωτική Χειρουργική, Ουρολογική, Καρδιολογία, Επεμβατική Καρδιολογία, Παθολογία Ενδοκρινών Αδένων, Παθολογία – Λοιμωξιολογία, ΩΡΛ, Αιματολογία, Ακτινολογία, Γαστρεντερολογία, Φυσιοθεραπεία, Νευρολογία, Οφθαλμολογία, Νοσηλευτική, Βιοπαθολογία – Μικροβιολογία, Πυρηνική Ιατρική, Αναισθησιολογιία, Δερματολογία. 

    Αναμένεται να παρακολουθήσουν το Συνέδριο περισσότεροι από 2.000 ιατροί όλων των ειδικοτήτων, συνεργάτες της Κεντρικής Κλινικής Αθηνών και μη, όπως έγινε και πέρυσι.

    Για τον καλύτερο προγραμματισμό σας, σας αποστέλλουμε την Αφίσα του Συνεδρίου και σας ενημερώνουμε ότι οι εγγραφές στο site του Συνεδρίου ξεκίνησαν και είναι ΔΩΡΕΑΝ, www.cca2018.gr.

    Με την πεποίθηση ότι η εταιρεία σας θα συνδράμει ουσιαστικά για να πραγματοποιηθεί το Συνέδριο της Κεντρικής Κλινικής Αθηνών, σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη συνεργασίας και παραμένουμε στη διάθεση σας για οποιαδήποτε πληροφορία τυχόν χρειαστείτε.

Πατήστε ΕΔΩ για την Εγγραφή σας
Πατήστε ΕΔΩ για την Αφίσα

Ευχαριστώ πολύ,

Evangelia N. Stasinou, MBA


Vice President

26 Marathonomachon St.,151 24 – Maroussi
tel. +30 210 6827405 – 210 6839690/1
fax. +30 210 6827409
e-mail. estasinou@tmg.gr
web site. www.tmg.gr