Αγαπητοί συνάδελφοι,

Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε να συμμετέχετε και να παρακολουθήσετε το 1ο Συνέδριο της Ελληνικής Εταιρείας Μελέτης Αναγεννητικής Ιατρικής, με θέμα:
«Νεότερα δεδομένα στη Βιολογία και τις Ιατρικές Εφαρμογές των Βλαστοκυττάρων».

Το συνέδριο διεξάγεται στις 21 και 22 Ιουνίου 2019 στο Κέντρο Διάδοσης Ερευνητικών Αποτελεσμάτων του Α.Π.Θ. (ΚΕ.Δ.Ε.Α.) υπό την αιγίδα της Κοσμητείας της Σχολής Επιστημών Υγείας και διοργανώνεται από το Εργαστήριο Βιολογικής Χημείας και το Εργαστήριο Ιστολογίας – Εμβρυολογίας του Τμήματος Ιατρικής, Α.Π.Θ. σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρεία Μελέτης Αναγεννητικής Ιατρικής.

Η Αναγεννητική Ιατρική είναι ένας νέος κλάδος της ιατρικής επιστήμης με εφαρμογές που στοχεύουν σε λιγότερο επεμβατικές και περισσότερο εξατομικευμένες θεραπείες στην αντιμετώπιση εκφυλιστικών παθήσεων και την αύξηση του προσδόκιμου ζωής. Οι κυτταρικές θεραπείες με παράγωγα βλαστοκυττάρων συνδυασμένα με βιοϋλικά αποτελούν κεντρικό θέμα του κλάδου της Αναγεννητικής Ιατρικής. Από την αρχική ιδέα της ανάπτυξης του κλάδου το 1992 μέχρι σήμερα, αρκετές θεραπείες που περιλαμβάνουν εφαρμογές για την επούλωση του τραύματος, την αισθητική ιατρική και την ορθοπεδική έχουν ήδη καθιερωθεί ενώ πολλές άλλες που αφορούν άλλες ιατρικές ειδικότητες βρίσκονται στο στάδιο των κλινικών δοκιμών.

Το Συνέδριο απευθύνεται σε γιατρούς όλων των ειδικοτήτων καθώς και σε βιολόγους, βιοτεχνολόγους, φυσικούς, χημικούς και νομικούς, οι οποίοι ενδιαφέρονται να ενημερωθούν για τις νεότερες εξελίξεις και εφαρμογές στο πεδίο της αναγεννητικής ιατρικής.

Ο Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής,
Γεώργιος Κολιάκος

Καθηγητής Βιοχημείας

ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ!! https://www.webplansapps.gr/premium/view.php?id=61201

ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΟΒΑΛΕΤΕ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΑΣ https://www.webplansapps.gr/premium/view.php?id=60411

GDE Error: Requested URL is invalid