Τοποθεσία: Pays de Loire, à Laval

Ένα κορυφαίο ιδιωτικό ιατρικό κέντρο στην περιοχή του Λαβάλ αναζητά 1-2 ιατρούς ειδικευμένους στη χειρουργική αγγείων για να αντικαταστήσουν έναν εξέχοντα χειρουργό που αποσύρεται.

Χαρακτηριστικά:

Εγκαταστάσεις:

Προσόντα:

Προσφέρουμε:

Πληροφορίες επικοινωνίας:

Για περισσότερες πληροφορίες ή για να υποβάλετε το βιογραφικό σας, επικοινωνήστε μαζί μας στο [imeidanis@atrixinternational.com].

 

Υγειονομικό Σύστημα:

Οι εργαζόμενοι απολαμβάνουν πρόσβαση σε ένα από τα καλύτερα δημόσια υγειονομικά συστήματα στον κόσμο, με ολοκληρωμένη κάλυψη για υγειονομική περίθαλψη.

Ποιοτική Ζωή:

Η Γαλλία προσφέρει υψηλή ποιότητα ζωής με πολιτιστική πολυμορφία, καλή γαστρονομία, και πλούσια ιστορία.

Εκπαίδευση:

Υπάρχουν εξαιρετικά σχολεία και πανεπιστήμια, καθώς και δυνατότητες για εκπαίδευση και επιστημονική έρευνα.

Επαγγελματικές Δυνατότητες:

Η Γαλλία προσφέρει ευκαιρίες για επαγγελματική ανάπτυξη και συνεχή εκπαίδευση σε διάφορους τομείς, με επίκεντρο την καινοτομία.

Κοινωνική Προστασία:

Οι εργαζόμενοι απολαμβάνουν αποδεδειγμένη κοινωνική προστασία και δικαιώματα, συμπεριλαμβανομένων των άδειων μητρότητας και πατρότητας.

Σύγχρονες Υποδομές:

Η Γαλλία διαθέτει σύγχρονες υποδομές στον τομέα της υγείας και της εκπαίδευσης, προσφέροντας ένα περιβάλλον εργασίας υψηλών προδιαγραφών.

Πολυπολιτισμική Κοινότητα:

Η πολυπολιτισμική φύση της Γαλλίας καθιστά εύκολη την ενσωμάτωση και προσφέρει μια ευρεία ποικιλία εμπειριών και σχέσεων.

Έξυπνες Υποδομές Μεταφορών:

Με άριστα δίκτυα μεταφορών, συμπεριλαμβανομένου του TGV που σας φέρνει σε επαφή με το Παρίσι σε λίγες ώρες, η μετακίνηση είναι ευκολότερη και γρηγορότερη.