Θα ήταν τιμή μας να συμμετέχετε στο FORUM ΠΑΘΟΛΟΓΙΑΣ: «Ο Παθολόγος στο επίκεντρο της Υγείας», το οποίο θα λάβει χώρα το Σάββατο 18/11/2023 στο αμφιθέατρο του ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΕΛΠΙΣ και διοργανώνεται από την Επαγγελματική Ένωση Παθολόγων Ελλάδος(ΕΕΠΕ). Σκοπός της ΕΕΠΕ είναι να προάγει τα ευρύτερα επαγγελματικά δικαιώματα και υποχρεώσεις των μελών της, την σωστή άσκηση της ειδικότητας της Παθολογίας, την αναβάθμιση του ιατρικού επαγγέλματος-λειτουργήματος εν γένει, το επίπεδο Υγείας των ασθενών και η εκπροσώπηση της χώρας μας στην Ευρωπαϊκή Ένωση Ειδικευμένων Ιατρών.

Την εκδήλωση μας ενημέρωσαν ότι θα προσφωνήσουν διαδικτυακά ή θα χαιρετήσουν Υφυπουργοί Υγείας.

Στο Forum θα συζητηθούν τα προβλήματα στην άσκηση του έργου μας σε όλες τις βαθμίδες Υγείας, θα κατατεθεί η άποψη θεσμικών εκπροσώπων των Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου, Κεντρικού Συμβουλίου Υγείας, των Πανεπιστημίων κλπ. για την ειδικότητά μας και πιθανές λύσεις, καθώς και παρεμβάσεις Προέδρων Ιατρικών Συλλόγων.

Επειδή γνωρίζουμε το ενδιαφέρον σας για τον χώρο της Υγείας, στην επίλυση των προβλημάτων του οποίου επιθυμούμε να συμβάλλουμε καθ΄οιονδήποτε τρόπο, σας ενημερώνουμε για μία ακόμη προσπάθεια για την αναβάθμιση των παρεχόμενων Υπηρεσιών μέσω αυτού του FORUM.

Μετά τιμής

Ο Πρόεδρος
Τούλης Ευάγγελος

 

Ο Γενικός Γραμματέας
Αντωνιάδης Αντώνιος

 

Επιλέγοντας το παρακάτω link συνδέεστε στο zoom για την παρακολούθηση του συνεδρίου

https://us06web.zoom.us/j/87296355049?pwd=xo2GEvZUnxXj0COAoslkjytqBdOPOw.ft_HXhfUv1nnaXOZ

Αν δεν συνδεθείτε αυτόματα, χρησιμοποιήστε τους παρακάτω κωδικούς:

Webinar ID: 872 9635 5049

Passcode: 737825

Το παραπάνω link θα είναι ενεργό το Σάββατο 18 Νοεμβρίου 2023  από τις 10:00 π.μ. έως και τις 18:00 μ.μ.

Δείτε το πρόγραμμα της εκδήλωσης πατώντας εδώ