Η Ιατρική Κοινότητα της Γαλλίας σας προσφέρει μια μοναδική ευκαιρία να εργαστείτε στο κέντρο του Παρισιού, σε μια από τις καλύτερες γειτονιές της πόλης. Αν αναζητάτε μια εργασία που θα σας προσφέρει την ευκαιρία να αναπτύξετε τη δεξιότητά σας ως δερματολόγος και να απολαύσετε αποδοχές από 1000 ευρώ ανά ημέρα, τότε αυτή είναι η ευκαιρία που περιμένατε.

Η θέση εργασίας απαιτεί μια πενθήμερη 8ωρη εργάσιμη ημέρα, από τις 9 το πρωί μέχρι τις 6 το απόγευμα, με μια ώρα προβλεπόμενης παύσης. Θα έχετε την ευκαιρία να φροντίσετε τους ασθενείς σας σε ένα περιβάλλον εξαιρετικά φιλικό προς τον ασθενή, προσφέροντας εξειδικευμένη ιατρική φροντίδα.

Είναι η ευκαιρία σας να ενταχθείτε σε ένα επαγγελματικό περιβάλλον που προάγει την ανάπτυξη και τη συνεχή κατάρτιση. Το Παρίσι, μια από τις πιο όμορφες πόλεις του κόσμου, προσφέρει μια πληθώρα πολιτιστικών και ψυχαγωγικών δραστηριοτήτων που θα κάνουν τη ζωή σας ακόμα πιο ενδιαφέρουσα.

Αν έχετε ενδιαφέρον και επιθυμείτε να εξερευνήσετε αυτήν τη συναρπαστική ευκαιρία, επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για περισσότερες πληροφορίες και για να υποβάλετε το βιογραφικό σας.

Στείλτε μας ένα email στη διεύθυνση IMEIDANIS@atrixinternational.com

ή καλέστε μας στον αριθμό +33 185 090 956.