Webinar Προσέγγισης Ασθενούς που έχει υποστεί Κακοποίηση – για επαγγελματίες υγείας | Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2024, 16:30μμ

Το Δίκτυο Νέων Ιατρών Ελλάδος (JDN Hellas) και η HelMSIC – Ελληνική Επιτροπή Διεθνών Σχέσεων Φοιτητών Ιατρικής διοργανώνουν το “Webinar Προσέγγισης ασθενούς που έχει υποστεί κακοποίηση“, υπό την αιγίδα του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου. Το Webinar αποτελεί ένα διαδικτυακό σεμινάριο σχετικά με την ολιστική αντιμετώπιση και την ορθή διαχείριση των ασθενών που έχουν υποστεί κακοποίηση.
Αποτελείται από μία σειρά εισηγήσεων από ομιλητές και ομιλήτριες, που θα προσεγγίσουν το ζήτημα από διαφορετικές σκοπιές με στόχο την πολύπλευρη κατάρτιση των συμμετεχόντων, έτσι ώστε να μπορούν να αντιμετωπίζουν όλους/ες τους/τις ασθενείς με ολιστικότητα και αξιοπρέπεια, σεβόμενοι τα δικαιώματά τους, καθώς και να είναι σε θέση να κρατούν την απαραίτητη στάση για την προαγωγή της ισότητας των φύλων και την καταπολέμηση του φαινομένου.
Απευθύνεται σε όλους/όλες τους/τις επαγγελματίες υγείας (ιατροί, νοσηλευτές/τριες, φαρμακοποιοί κ.ά.) και φοιτητές/τριες Ιατρικής.
Το Webinar θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 21 Οκτωβρίου στις 16:30, διαδικτυακά μέσω της πλατφόρμας Zoom και η διάρκειά του υπολογίζεται στη 1,5 ώρα. Μετά την ολοκλήρωσή, θα δοθεί πιστοποιητικό παρακολούθησης στους/στις συμμετέχοντες/ουσες.
Για να συμμετέχετε στο Webinar, μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή μέσω της φόρμας:
 
Στην συνέχεια, θα σας αποσταλεί μέσω email ο σύνδεσμος σύνδεσης στο Webinar.
Η φόρμα δήλωσης θα παραμείνει ανοιχτή έως τις 20/10