Με πολλή χαρά σας προσκαλούμε στο φετινό 41ο Μετεκπαιδευτικό Σεμινάριο της Β΄ Παιδιατρικής Κλινικής που φέτος θα διεξαχθεί την Παρασκευή 5, το Σάββατο 6 και την Κυριακή 7 Νοεμβρίου. Για άλλη μια χρονιά, η συνάντησή μας θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά λόγω των επιδημιολογικών δεδομένων της πανδημίας. Αν και δεν θα μπορέσουμε να συναντηθούμε από κοντά, ελπίζουμε ότι και η φετινή εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί με μεγάλη επιτυχία και με την ενεργό συμμετοχή όλων.

Το πρόγραμμα των παρουσιάσεων  φιλοδοξεί να μεταφέρει νέες γνώσεις  από όλο το φάσμα της Παιδιατρικής και των υποειδικοτήτων της και να μας ξεναγήσει σε νέους ορίζοντες που ανοίγονται με τις πιο πρόσφατες εξελίξεις της επιστήμης.  Από το πρόγραμμα δεν μπορεί να λείψει η ενημέρωση σχετικά με την εξέλιξη της πανδημίας  και των εμβολιασμών. Επιπλέον, και σε μια προσπάθεια η πανδημία να μη μας στερήσει τις πρακτικές γνώσεις, για πρώτη χρονιά φέτος το πρόγραμμα του Σεμιναρίου εμπλουτίζεται σημαντικά με τρία φροντιστήρια πάνω σε πρακτικά θέματα που απασχολούν συχνά την καθημερινή παιδιατρική πράξη.

Η συμμετοχή στο τριήμερο Σεμινάριο είναι δωρεάν και θα χορηγηθούν 17 Μόρια Συνεχιζόμενης Ιατρικής Εκπαίδευσης (CME/CPD Credits). Το περιεχόμενο των εισηγήσεων θα συμπεριληφθεί, όπως κάθε χρόνο, στο επίτομο τεύχος που θα διατεθεί από την Κλινική μας.

Με μεγάλη χαρά σας προσκαλούμε να λάβετε μέρος και να συμβάλετε με την ενεργό συμμετοχή σας στην επιτυχία και αυτής της εκδήλωσης

Γενικές πληροφορίες

Το 41ο Μετεκπαιδευτικό Σεμινάριο Παιδιατρικής, το οποίο διοργανώνεται από την Εταιρεία για την Εκπαίδευση και την Έρευνα στην Παιδιατρική, σε συνεργασία με τη Β’ Παιδιατρική Κλινική του Πανεπιστημίου Αθηνών του Νοσοκομείου Παίδων «Π. & Α. Κυριακού» θα πραγματοποιηθεί 05 – 07 Νοεμβρίου 2021 αποκλειστικά διαδικτυακά.

Για να δείτε το πρόγραμμα πατήστε εδώ

Για εγγραφή σας πατήστε εδώ