Το Mediterranean Hospital of Cyprus, ένα τριτοβάθμιο Ιδιωτικό Νοσοκομείο, πλήρως τεχνολογικά εξοπλισμένο στη Λεμεσό αναζητά Ιατρούς με εξειδίκευση στην Παιδοχειρουργική.

Η θέση είναι πλήρους και μόνιμης απασχόλησης.

Οι ιατροί που θα επιλεγούν θα συμμετέχουν στις εργασίες του Τμήματος Παιδοχειρουργικής του Νοσοκομείου, καλύπτοντας τις ανάγκες του σε Τακτικά Ιατρεία, Χειρουργεία και ΤΑΕΠ του Νοσοκομείου για την Ειδικότητα.

Απαιτούμενα Προσόντα:

Προσφέρεται ελκυστικό πακέτο απολαβών με Ετήσιο Εγγυημένο Εισόδημα καταβλητέο σε μηνιαίες δόσεις, Κίνητρα, συμμετοχή σε πρόγραμμα συνεχούς εκπαίδευσης και μεγάλες προοπτικές ανέλιξης σε ένα δυναμικό νοσοκομειακό περιβάλλον.

Σε πρώτο στάδιο θα οριστεί μέρα και ώρα για τηλεσυνάντηση γνωριμίας με την Διοίκηση όπου θα αναλυθεί το Καθηκοντολόγιο και θα συζητηθεί η προοπτική συνεργασίας με το Νοσοκομείο.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να στέλνουν το Βιογραφικό τους στο email careers@medihospital.com.cy  με θέμα “Ενδιαφέρον Ιατρού για Τμήμα Παιδοχειρουργική” και να επικοινωνούν στο τηλέφωνο: +(357) 25 200 112 ή +(357) 25 200 116.