Ελληνική Εταιρεία Μελέτης Μεταβολισμού των Oστών

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ελληνικής Εταιρείας Μελέτης Μεταβολισμού των Οστών (Ε.Ε.Μ.Μ.Ο. ) έχοντας ως βασική του προτεραιότητα την ασφάλεια και την υγεία των συμμετεχόντων, παρακολουθώντας καθημερινά τις εξελίξεις και λαμβάνοντας σοβαρά υπ’ όψιν τον δείκτη επικινδυνότητας που αυτή τη στιγμή είναι υψηλός στην πόλη των Ιωαννίνων, αποφάσισε τη μεταφορά του 27ου Πανελληνίου Συνεδρίου  στην Αθήνα με την ήδη ανακοινωμένη υβριδική μορφή στις ίδιες ημερομηνίες διεξαγωγής, 6 έως 8 Νοεμβρίου 2020.  Ο νέος χώρος διεξαγωγής είναι το συνεδριακό ξενοδοχείο Hilton Athens.

Θεωρούμε ότι η επιλογή της Αθήνας αποτελεί την πιο ασφαλή λύση δεδομένων των συνθηκών καθώς ο χώρος διεξαγωγής πληροί και τηρεί όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα, η μετάβαση των συμμετεχόντων από την Περιφέρεια πραγματοποιείται με περισσότερες εναλλακτικές και παρ΄όλο που ο βαθμός επικινδυνότητας είναι εξίσου μεγάλος, η πιθανότητα ενός ακόμα lockdown στην πρωτεύουσα είναι ελπίζουμε απομακρυσμένος για το επόμενο χρονικό διάστημα.

Το πρόγραμμα του Συνεδρίου, το οποίο διαμορφώθηκε με την επίγνωση των δυσχερειών που παρουσιάζονται σήμερα στην άσκηση της ιατρικής και στην ανάγκη για επιστημονική ενημέρωση στον καιρό της πανδημίας, παραμένει το ίδιο.

Η ενεργός συμμετοχή σας τόσο διά ζώσης όσο και διαδικτυακά είναι σημαντική για εμάς, ειδικά αυτή τη περίοδο που οι συνθήκες μας επιβάλλουν τη λήψη δύσκολων αποφάσεων.

Προσδοκούμε να σας καλωσορίσουμε σε μία ακόμη γόνιμη επιστημονική συνάντηση.

Με εκτίμηση,
Μάκρας Πολυζώης
Ενδοκρινολόγος
Πρόεδρος Ε.Ε.Μ.Μ.Ο. 2019-2020

Εγγραφή στο Συνέδριο

Στη νέα υβριδική μορφή του συνεδρίου μας, μπορείτε πλέον να παρευρεθείτε είτε με φυσική παρουσία ή μέσω διαδικτυακής παρακολούθησης.

Για οποιαδήποτε από τις παραπάνω περιπτώσεις είναι απαραίτητη η εγγραφή σας στο συνέδριο προκειμένου να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτό είτε φυσικά είτε διαδικτυακά.

Εγγραφή Φυσικής Παρουσίας
Εγγραφή Διαδικτυακής Παρακολούθησης

Επιστημονικό Πρόγραμμα

Για να δείτε το πρόγραμμα μπορείτε είτε να επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα του συνεδρίου (www.27eemmo.gr) είτε να πατήσετε στο παρακάτω σύνδεσμο.

Επιστημονικό Πρόγραμμα

Πληροφορίες για τη διαδικτυακή παρακολούθηση

Με τη νέα υβριδική μορφή το συνέδριο προσφέρει τη δυνατότητα στο σύνεδρο ( φυσικής παρουσίας ή διαδικτυακής) να παρακολουθήσει Online όλες τις εργασίες του συνεδρίου, αλλά και ενδιαφέροντα στιγμιότυπα που θα λάβουν χώρα κατά τη διάρκεια των ενδιάμεσων διαλειμμάτων, όπως διαδικτυακές συνομιλίες τόσο με τους συναδέλφους τους όσο και με τους Χορηγούς / Εκθέτες.

Διαμονή

Η εταιρεία οργάνωσης CONVIN Α.Ε, έχει εξασφαλίσει ένα σημαντικό αριθμό δωματίων για να εξυπηρετήσει τη διαμονή των συμμετεχόντων ιατρών και συνεργατών σας στο Hilton Athens.

Επίσης, ως ταξιδιωτικό γραφείο, η CONVIN Α.Ε. μπορεί να αναλάβει οποιαδήποτε άλλη τουριστική υπηρεσία τυχόν χρειαστείτε όπως:

Παρακαλούμε θερμά όπως ενημερώσετε για τις ανάγκες της εταιρείας σας σε δωμάτια και μετακινήσεις, αποστέλλοντας σχετικό e-mail στην ακόλουθη διεύθυνση: registrations@27eemmo.gr

Περισσότερες Πληροφορίες για Διαμονή